LEDARE FÖR CAFÉTRÄFFARNA:

Carola Ericsson. Jag bor i Väring strax utanför Skövde med sambo och dotter. Vi har två barn till men sönerna är vuxna och har flyttat hemifrån. Den äldsta sonen har Asperger syndrom. Mina intressen förutom familjen är att rensa, röja och organisera – gärna hemma hos andra. Älskar London dit jag åker så ofta jag kan och musik så många konserter blir det!
Jag heter Maud Bengtsson. Jag bor i Mariestad. Jag har fem barn. Tre av dem har diagnoser inom NPF. Jag är sekreterare i styrelsen Attention Skaraborg. Jag är också mormor till två barn.
Annette Larsson och är 43 år. Förskollärare från Skara och förälder till barn med Npf.
Välkomna på Attentions café träffar i Skara
Christina Brinkemo. Jag bor i Mariestad men född och uppvuxen i Dalarna. Ordförande och kontaktperson i Attention Skaraborg och jobbar som Verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan med föreningen. Har 2 barn med diagnos. Jag är ledare på Caféträffarna i Töreboda. Mina intressen är att sjunga i kör, promenader i skogen med min hund. Resa och hantverk är också något som jag tycker om. Brinner för att sprida information och kunskap om NPF
Linda Fogelberg Café ansvarig i Tidaholm Sitter med i styrelsen för Attention. 3 barn. Mellan 5-11 år. Alla med diagnoser och svårigheter. Flertalet kurser och utbildningar inom ADHD och Autism. Använder låg affektiva bemötanden.
Annelie Strömberg. Bor i Mariestad med man och tre barn. Är vice ordförande i Attention Skaraborg. I vuxen ålder fick jag diagnosen adhd, något jag visste men som ändå var skönt att få bekräftat. Jag är författare och skriver mestadels barnböcker, ofta på temat Npf. Mig träffar du även på mötesplats Attention Skaraborg (för vuxna och barn som är hemma dagtid) samt på Fralla – fritid för alla (fritidsaktiviteter för barn och ungdomar med funktionsvariationer).
Emma Larsson. Mamma till tre barn. Två av dom har diagnoser. En av våra döttrar har adhd, social fobi, depression, ångest och tvång. Sonen har adhd och autistiska drag. Själv har jag svår adhd och komplex PTSD. Fritid spenderas med familjen och det yrke jag har är som material support/logistiker. Förövrigt roddar jag NPF-dagen och är ordförande i Föreningen Funkis Samt styrelseledamot i Attention Skaraborg!
Nina Rehn. Mamma till tre söner födda 96,98 o 00. Alla tre har diagnoser. Äldste har ADD, mellansonen ska utredas för Asperger och yngste har ADHD och a-typisk autism. Yrke; språklärare på högstadiet. Jag är social och gillar att lära mig saker bortsett från tekniska prylar. Datorer är inte kompatibla med mig. Styrelseledamot i Attention Skaraborg.